NederlandsEnglish

Recente Projecten

Hier vindt u de meest recente projecten van PU Nederland.

>Lees meer

Referenties

Wat klanten zeggen over PU Nederland.

>Lees meer

Nieuwsbrief

Hier vindt u het laatste nieuws over PU Nederland.

>Lees meer

Welkom op de site van PU Nederland!

Wij, als PU Nederland, zijn de specialist op het gebied van het sprayen van PU (polyurea’s en polyurethanen). Door middel van hotspray apparatuur kunnen wij u voorzien van de eindeloze mogelijkheden en toepassingen die er met deze kunststoffen zijn. Wij werken zowel op locatie of in onze werkplaats.

De unieke producten die PU Nederland levert, vindt u overal. Onze opdrachtgevers komen vanuit gerenommeerde bagger- en offshore bedrijven tot de reclamewereld. Vanuit de beton- en bouwsector tot  de kunstenaarswereld. En vanuit de (metaal)industrie tot de particuliere sector.

Laat u hier informeren over:

PU Nederland

Het product

 Toepassingen voor in de technische sector en industrie

Toepassingen voor in creatieve sector

Recente projecten

En diverse foto's hiervan

 

20150914_171735.jpgPU Nederland applicateur van Noxudol

Noxudol

Noxudol is de verzamelnaam voor de lijn geluidsdempende en isolerende pasta's die zelfs roestwerende eigenschappen bezitten. De producten van Noxudol bestaan al ruim 20 jaar en hebben hierdoor al geruime ervaring opgedaan en heeft zichzelf reeds bewezen als geluidsresonerende coating.

Noxudol zorgt ervoor dat trilling en resonantie geen kans krijgt, Noxudol heeft een andere trillingsfrequentie dan het staal, aluminium, polyester en hout waarop het wordt aangebracht. De constructie gaat daardoor veel minder trillen en resoneren daardoor wordt minder geluid geproduceerd en doorgegeven.

De verwerking van het soort plaatwerk is heel divers, motorkap, romp van een schip, garagedeur, ombouw van een machine, dakplaten van een stal, stalen wanden van een loods of fabriekshal, transportpijpen etc. Door de hoge impactweerstand is buiten gebruik geen probleem (autofabrikanten gebruiken het in wielkasten waarbij steenslagtesten goed zijn doorstaan)

Eigenschappen Nox2015-02-28_10.12.33_resized.jpgudol

 • - Isolerend en condenswerend: Noxudol heeft een dusdanige   isolerende werking dat condensvorming wordt voorkomen. Zonder condens zal roestvorming geen kans krijgen
 • - Roestwerend: Noxudol heeft roestwerende elementen in de samenstelling
 • - Flexibel: Noxudol zal niet kraken of scheuren bij het uitzetten of krimpen van het onderliggende materiaal
 • - Brandwerend: Gecertificeerd tot 100 graden continu, brand niet en geen rookontwikkeling
 • - Ondergrond en afwerking: Noxudol is aan te brengen zonder gebruik van een primer. De ondergrond moet allen schoon en vetvrij zijn. Het eindresultaat is indien gewenst direct overschilderbaar, wederom zonder gebruik van een primer
 • - In uitgeharde  toestand is Noxudol bestand tegen vele toxische stoffen zaols, olie, hydrolische vloeistoffen, etc.

Voor meer informatie en testresultaten kijkt u op www.noxudol.nl of neeumt u contact op met PU Nederland

 

 

 

PU Nederland:Piet Boon


 • Excellente kennis van zaken
 • Beschikking over deskundig personeel en uiterst professioneel machinepark
 • Biedt een totaalpakket door middel van maatwerk
 • Van idee tot hoogwaardig eindproduct

 

PU Nederland is ontstaan uit een uniek samenwerkingsverband tussen bedrijven die elk op hun eigen vlak de sporen verdiend hebben. Expertise op het gebied van stralen en kunststoffen is verenigd in één bedrijf dat op deze wijze een totaalpakket kan aanbieden. Onze kennis maakt het mogelijk in te springen op de wensen van onze klanten en op deze manier maatwerk te leveren voor iedere gewenste applicatie of toepassing.

PU Nederland spuit polyurea. Onze polyurea worden geheel naadloos aangebracht en onze techniek maakt het mogelijk de contouren van het object te volgen. Polyurea hecht zich aan diverse ondergronden en maakt zich daardoor uiterst geschikt en inzetbaar op vele fronten. PU Nederland richt zich daarom op vele markten en sectoren. Ook werken wij nauw samen met collega bedrijven om op deze wijze een totaalpakket binnen de kunststof verwerkende industrie te kunnen bieden. Zo werken wij samen met een hooggespecialiseerd engineeringbedrijf en een bedrijf dat heel goed aangeschreven staat op het gebied van 3D frezen. Geen project of object is ons te groot!

De unieke polyurea producten die PU Nederland  levert, vindt u overal. Zo werken wij in opdracht van gerenommeerde bagger- en offshore bedrijven, de (metaal)industrie en de beton- en bouwsector. Daarnaast vervaardigen wij objecten voor de kunst- en creatieve sector.

PU Nederland heeft de beschikking over een uiterst professioneel team en uitstekend machinepark. Onze mobiele equipement maakt het mogelijk op locatie te werken.

Uw wensen en eisen zet  PU Nederland door middel van maatwerk om naar kwalitatief hoogwaardige eindproducten!

 

 

 

 

Polyurea:zwembad


 • Buigzaam
 • Waterbestendig
 • Slijtage bestendig
 • Isolerend
 • Chemisch resistent
 • Geluiddempend
 • Bestendig tegen hoge en lage temperaturen
 • Schok- en trillingdempend
 • Uitstekend hechtingsvermogen
 • Naadloos
 • Unieke vormvastheid
 • Laag soortelijk gewicht

 

Polyurea is een elastomeer dat is afgeleid van het reactieproduct van een isocyanaat component en een kunsthars mix component. Het product heeft een hoge moleculaire dichtheid, die na een kortstondige exotherme reactie een zeer taaie en bijzonder elastische beschermlaag biedt.

Polyurea wordt verwerkt met speciale verwarmde machines die de componenten onder hoge druk naar het einde van het spuitpistool brengen waar ze, in aanraking met de lucht, direct reageren.

Polyurea is het antwoord op vele slijtage problemen en is uitermate geschikt ter bescherming en behoud   van vele materialen en ondergronden. Het product is chemisch resistent en werkt corrosiewerend. Door haar excellente hechtingsvermogen kan polyurea op vrijwel iedere ondergrond worden aangebracht. Het grote voordeel van polyurea is de snelle verwerking- en uithardingtijd. Daarnaast blinkt het product uit in slijtvastheid en duurzaamheid, ook de snelle reactiviteit, relatieve vocht ongevoeligheid en chemische resistentie maken polyurea uniek in het gebruik.

 

 

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de algemene voorwaarden van PU Nederland gedeponeerd ter griffie bij de kamer van koophandel te Tilburg, zoals deze luiden volgens de laatstelijk aldaar neergelegde tekst, zoals die op de achterzijde zijn afgedrukt. Leveringsvoorwaarden worden u op verzoek kosteloos toegezonden.

© PU Nederland