NederlandsEnglish

Recente Projecten

Hier vindt u de meest recente projecten van PU Nederland.

>Lees meer

Referenties

Wat klanten zeggen over PU Nederland.

>Lees meer

Nieuwsbrief

Hier vindt u het laatste nieuws over PU Nederland.

>Lees meer

 

Zwembaden en sauna’s

Polyurea kan moeiteloos ingezet worden ter bekleding van zwembaden en sauna’s en aangrenzende ruimten. PU Nederland heeft al meerdere zwembaden opgeleverd en wordt ook vaak ingezet ter reparatie van bestaande zwembaden. Door middel van polyurea worden zwembaden op betrouwbare wijze (weer) waterdicht gemaakt.

Pretparken

Polyurea kan geheel naadloos worden aangebracht, het materiaal maakt het mogelijk de contouren van het te sprayen object te volgen. Dit maakt het materiaal uitermate geschikt voor bewerking van creatieve objecten. De ongevoeligheid voor vocht maakt het mogelijk ook objecten rondom en in zwembaden te bekleden met polyurea.

Architectuur / Reclame doeleinden

Polyurea kan geheel naadloos worden aangebracht, het materiaal maakt het mogelijk de contouren van het te sprayen object te volgen. Ook kan polyurea objecten verschillende uitstralingen c.q. gevoelswaarden meegeven. Dit maakt het materiaal uitermate geschikt voor bewerking van creatieve objecten t.b.v. reclame doeleinden en / of gevelbekledingen.

Zo heeft PU Nederland letters gesprayd voor architect Piet Boon. De letters van zijn naam zijn bewerkt met polyurea en voor het hoofdkantoor geplaatst.

 

 

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de algemene voorwaarden van PU Nederland gedeponeerd ter griffie bij de kamer van koophandel te Tilburg, zoals deze luiden volgens de laatstelijk aldaar neergelegde tekst, zoals die op de achterzijde zijn afgedrukt. Leveringsvoorwaarden worden u op verzoek kosteloos toegezonden.

© PU Nederland